Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till pappa-Från din familj


Tack för:

*att du är med oss
*att du finns hos oss
*att du är just den du är
*att du kämpar så för oss
*att du orkar med oss
*allt som du gör för oss

Tack för all din omtanke, all din oro, all din kärlek...
Fortsätt att stå ut med oss...
Utan dig skulle det torn som vi har byggt upp rasa direkt




Övriga genrer av Therés
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-01-08 21:50



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Va underbart att ha en sådan far!
2006-01-10

  Therés
Jo de ÄR verkligen äkta de här orden.
Skrivna med stor kärlek.
Samtidigt så skrämmande...
att man känner att det skulle ALDRIG gå
om han inte fanns hos oss.
2006-01-08

    Johannes_ny
Unberbar och uttrycksfulla små ord. Man känner verkligen hur äkta de är.
2006-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!