Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den temporära våndan av saknad

 

 

När sömnen befriar

den kärlekskranke

från den

temporära

våndan

av saknad

om än

för

en natt

tills dagen gryr

och vi ses på nytt

är det en ren

välsignelse

ett litet

tillrättaläggande

som hör scenariot till

och som bara förhöjer

känslan av att leva fullt

att känna stegringen av lust

och den feberaktiga sötmans

omisskännliga men ack så flyktiga

doft




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-13 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström