" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som BLÅTT   Unik användning av "regnbåge" som adjektiv! Det kan man kalla poetisk licens...




Min kvinna är blå och regnbåge

 

Min kvinna är blå

och regnbåge

Daggdroppar

och

månsken

är hennes främsta attribut

Så plötsligt hon gjorde debut

Lika självklart som om hon alltid

funnits lite utanför min horisont

redo att kliva innanför

och göra mig

till sin

blå

man




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-14 12:55



Bookmark and Share


  Kim VIP
Fint skrivet!
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström