Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde livsrest med SJ...

Resan från snygg yngling

till ful gammal gubbe

gick på ett ögonblink

Borde ha gjort livsresan

med SJ som transportör

Då hade nog förgubbandet

blivit kraftigt försenat




Fri vers av ghost
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-14 13:17



Bookmark and Share


  thyra
Skrattar gott åt din teori! :)
2011-09-14

  Kalle.O
Garvar:)
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost