Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart spricker jag som en ballong

 

 

Snart spricker jag

som en ballong

står inte ut

först imorgon

kan jag

stilla mitt begär

med den jag

håller kär




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-14 18:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Say no more...
Nudge, wink...
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström