Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Magiska Gungan



Svävande på sin
magiska gunga
Ville en ljuvlig ängel
vackert sjunga
Om regn och sol
Om glittersnö i fjol
Om vårbäckars brus
Om kärlekens rus
Om många vägars slut
som blev vägars start
Då inget blev som förut
Tänk så underbart !
Regndroppar milda ömma
Nattluft som smekte
Alla drömmar kvar att drömma
Tillvaron lekte
Och gav sitt hopp Även om
en och annan skugga
Skymde solen





Fri vers av M-Lyn
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-14 19:33



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Läser igen o skriver; Underbar poesi av hög nivå, så varm o ljus..
2011-09-17

  Anna*
Vackert tema och underbart skrivet! Applåderar varmt
2011-09-15

  Konstanzia
Väldigt vackert!!
2011-09-15

  Mona Drugge
Vilken härlig o vacker rytmisk musik här..

Tycker om o ger den en stor stjärna*

Bokmärks..

Tack M-Lyn!
2011-09-15

    Birgersdotter VIP
Vackert
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

M-Lyn
M-Lyn