Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmeglitter ~ haiku

Vår skymningskärlek

 

Värmeglitter i mörkret



Smeker oss inåt




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-15 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleksfulla ord som smeker ögat att läsa.
2011-09-15

  Ninananonia VIP
En underbar glitter haiku! :) :) Applåder...
2011-09-15

  Anna*
Så fint skrivet!
Ömsint och varmt glitter i det inre!
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP