Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens uppror ~ haiku

 

 

Murarna vittrar

När allt får uttryckas fritt

I Själens uppror



 




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-15 16:47



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skönt :) :)
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP