Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällen

vem är tjejen där?
nyfikna fel gatans yl
cashen dom tas
kvittering irl
det är inte riktigt legalt

vilken såsig man
ge honom halva handen och han tar dig blind
jag ser det stirrande blick
sporrsträck stupat kreatur
och andra grymheter

jag har sett honom med andra tjejer
Rositas röda lyser han är där
dekadensens lever är honom egalt
han är en svinpäls, bara så att du vet det

du försöker att inte lyssna
glor ner
hennes subtila förslag
älskling förlåt mitt svar är nej

han har en plan
en rörelse en metod
det knyts en knop mellan magsäckar
var kommer han ifrån?

jag har hört det förändras när solen går ner
häromkring

se här kommer volvo 740
säkert diskret och fint
vindens tystnad genom rutan
hon är redo utanför

jag lovar hur glad hon är
när han ögnar henne ger henne blicken
för det är helvetiskt kallt
horiga kläders dåliga väder
världen stannar inte för att det blir vinter inte
häromkring

jag har hört det förändras när solen går ner
över floden när den flyr staden

en snuskig man
låt honom nå dina toppar
han skinnar dig för
i hans ögon syns hans masterplan
där du förhoppningsvis inte är nämnd




Fri vers av friktion
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-15 23:22



Bookmark and Share


  dead_prez
jävligt intressant
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

friktion
friktion