Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminnen




Hon springer med ivriga steg
på nakna små fötter i sanden
kanhända hinner hon fram
för att hålla sin pappa i handen

små syskonen trippar så glada
det här bli ett kul äventyr!
en färd mot ett mål som är hemligt
precis när som morgonen gryr

men flickan får vända tillbaka
som så många gånger förut
hon känner små kinder bli våta
av tårar som ej vill ta slut

i gräset vid huset därhemma
hon söker bli tröstad igen
där kan hon få utlopp för sorgen
för blommorna är hennes vän

det kanske är fel på just henne
kanske därför som far säger nej
som storasyster så är hon
ju bara en helt vanlig tjej

men hon är ändå bara nio
och syskonen åtta och sju
men åh vad hon önskar hon vore
blott åtta - precis här och nu!

hon vet! hon ska måla en tavla
som far får när han kommer hem
då får hon nog kanske följa
när det blir äventyr snart igen





..."and the story goes on and on and on..."













Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-16 12:32



Bookmark and Share


  aol
ett så fint rim i en text med så rörande fint innehåll
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen