Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget att tillägga



stirrar på tomma papper
jag har inget mer att skriva
inte något mer att tillägga

min hjärna hör alla prata
men kan inte reagera
inte ett ord kommer

mina ögon hittar ingen punkt
jag kan inte fästa min blick
den bara irrar runt

Jag orkar inte röra mig
mina ben vägrar gå
strömmen är av

utarbetad och trött
en zombie som andas
en fjäder i vinden

natten kommer
mina drömmar borta
allt är av dis

ingenting känns verkligt
ser mig inte bakom fasaden
fågel fången i bur

Jag har slutat sjunga
slutat skratta
slutat bry mig mer.




Fri vers av Cia
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-16 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia