Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Fallen Tår Skissar




Tusen drömmar viskar i mörkret

Medans mina tårar faller så hårt
mot frosten som belagt min själ.

Sätter mitt finger i en fallen tår
skissar ett hjärta med ömhet

Mina läppar fylls av tomhet




Fri vers av JLindh
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-16 21:07



Bookmark and Share


  Lethe
Fantastiskt bra!
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh