Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekns Törst




Ur törsten du föder min längtan

till en kyss av äkta kärlek

under vår himel vi skissar

ett enastånde livsverk

av få förunnade

med dig vid min sida

skiner solen på våra skuggor

till ett minne blott




Fri vers av JLindh
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-16 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh