Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfektion



vi strävar efter perfektion
ändå är det bristerna vi bryr oss mest om








Fri vers av AnnaMy
Läst 420 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-16 23:40



Bookmark and Share


  Kalle.O
Så klockren!
2011-10-06

  M.A.J.R
något jag håller starkt med om!
texten var självaste ordet perfektion... men applåd till dig min vän!
2011-09-17

  Sara Raimosson
Eller så e man perfektionist av naturen. Vad gör man då????
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy