Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggors krets

I skuggors krets
på andra sidan
lyser en måne

I jordens inre mullrar det

Haven vredgas
himlen brister
skyar faller

Solen strålar mänskobarn

Försåtlig tystnad råder
i skenet av ett dagsljus
släcks livets låga ut

I månens sken
på andra sidan
vandrar skuggor av och an




Fri vers av Vici
Läst 774 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-09-17 00:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt bra
2013-01-27

    ej medlem längre
fint, lyriskt!
2011-10-11

  Litage
"Haven vredgas
himlen brister
skyar faller

Solen strålar mänskobarn"

Jättefint!
2011-09-22

    ej medlem längre
Njutbar läsning i varje ord. Stor applåd!
2011-09-22

  aol
starkt bra skriftat vännen
2011-09-19

  Regular
Starkt!
Applåd och bokmärker
:-D
2011-09-17

  Bibbi VIP
Djupa tänkvärda ord.
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici