Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick den här dikten av min underbara flickvän för några år sen, var bara tvungen att publicera den då jag tycker den är såå fin... 




Själens spegel

Jag har omfamnat dig och sett din sorg och förtvivlan
färga dina ögon till blå oceaner

Jag har lyssnat till dig och sett när din ilska och frustration
piskat dina ögon till stora svarta hål

Jag har skrattat med dig och sett när din tacksamhet och glädje
målat dina ögon i regnbågens alla färger

Jag har njutit av din närhet och sett när kärleken i dina ögon förvandlats från djupa källor till glittrande stjärnor

Jag har vilat i din famn och sett när lugnet trollat bort alla ränder av oro och rädsla ur dina ögon och gjort dem klara och riktigt mörkt gröna


Med dig är livet en fantastisk resa, som alltid utspelar sig i färg!




Fri vers av Kalle.O
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-17 07:25



Bookmark and Share


  HelenaW
Vacker, härlig... Vilken kärleksförklaring!
2011-10-11

  karenina VIP
underbar varm kärlek full av tillit. otroligt fin
2011-10-08

  Maj-Lis VIP
Oj, den tyckte jag om
2011-10-06

  Svartsilver
vilken fin kärlek ni delar.
2011-10-05

  Lia-Lej
Det låter som riktig kärlek, blir så glad och inspirerad av den och klart nyfiken på dina ögon;)!! Har hon skrivit den själv så är du att gratulera!!
2011-10-03

  Anita Brännström VIP
Vilken kärlek....fina ord till en käresta...
2011-09-27

  Maria T
Vilken underbar
flickvän du har
2011-09-25

  ghost
En mycket fin och passionerad kärleksdikt! Var glad att du kan inspirera till något så vackert.
2011-09-18

  genni VIP
Hälsa till din flickvän att det här är väldigt vackert skrivet !
Kram Genni
2011-09-17

  Bibbi VIP
Helt fantastisk text.
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O