Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeöverföring

Låt vinden röra
vid mina tankar
låt vinden föra
dem till dej!




Övriga genrer av Dionysius
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-01-09 05:26



Bookmark and Share


  vildvin
Fina dikter du skrivit!
Den här berör mig speciellt...


Vad skulle hända om du vågar...
Kanske något väldigt bra...
2006-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius