Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Hösttavlan




Stilla stund vid havet -
båtfolket tar tillvara
septemberlördagens solstrålar
och de sista resterna
av sensommardofter

vi delar en flaska alkoholfritt
där vi högt uppe
på klipporna
sitter på varm, ullig filt
så tätt intill varandra
som det bara går
att komma

du pussar min nästipp
leker med fingrarna
i mitt hår
sprakande höstfärger
målar resten av tavlan

den tavla där jag håller
min hand i din
och där som kärleken
knyter mjuka band

för framtiden









Fri vers av Junitvillingen
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-17 14:47



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt
2011-09-20

  Delilah Juno VIP
Härlig optimism inför hösten. Och bilden.
2011-09-19

  La Magnólia VIP
Underbar upplevelse att läsa dina ord och förnimma känslan ...
2011-09-18

  Yrre VIP
Underbar är ny kärlek!
2011-09-17

  Päronsplitt
Verkligen en vacker hösttavla du fått till här...fotot är så härligt friskt i sina färger...blir så glad av den. Texten skänker sån perfekt koppling till bilden...känns så samstämmigt. Kärleksfull och stor närhetskänsla. Mild vacker ton men känslostarkt beskrivet...och framtiden ligger i era....händer.
2011-09-17

    ej medlem längre
vackert om det vackra
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen