Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig är den som orkar gråta

Min största lycka

är att våga känna

sorgen

som jag bär




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-17 17:12



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Det krävs ett enormt mod dessutom. Som få av oss har.
Gillar. Mycket.
2015-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Det är en tillgång.
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP