Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Mina ögon äter dina ord
avnjuter dem långsamt ett och ett.

Låter dem väl smaka
i en annars smaklös värld.

Känner dem i mig integreras
likt näring för själen.

Smaken är du.
Du är nära.
I dina ord
ser jag dina ögon
känner jag dina händer
hör jag din röst.

Dina ord ser mig
berör mig
talar till mig.

Som om du var
i mig.

Då dina ord kittlar mitt sinne
vaknar jag
lever jag.
I dina ord vilar allt det som ger mig lycka.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-17 21:55



Bookmark and Share


    Noomi
mycket vackert,,,
2011-09-17

  Ninananonia VIP
Vackert...som dina ord...
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP