Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när din bubbla krymper

vindarna här blåser kalla, detta ställe har blivit mitt fängelse.

som Anton Kristiansson säger i sin låt: den här staden dödar dig när du är ung.

dessa människor är inte längre dina vänner

de har blivit till vakter runtom dig, beväpnade till tänderna och du har inte längre tillstånd att lämna området

jag vet att det finns en värld utanför, som den jag såg på min teve sent förra natten

ljuset, ljuset gjorde det svårt för mina ögon att se. men jag vet.

jag låtsas ofta att det är glamour och rum fyllda med kandelabrar runtom mig

trots att kandelabrarna bara är värmeljus från ikea.

allt för att fly verkligheten.




Fri vers av Sandra J.
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-18 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra J.
Sandra J.