Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt en dålig skådespelerska i en såpopera.

jag såg annorlunda ut när jag ställde mig framför spegeln imorse.

lite hårdare och kanske lite elakare.

jag övertalar mig själv, jag är samma människa idag som igår. om än lite mer blottad.

torkar bort sminkrester under ögonen nu och smörjer in mina nariga läppar med
Smith's menthol and eucalyptys balm.

spegelbilden följer mina rörelser.

jag upplever ofta nuförtiden att mitt ansikte förändras.

jag känner igen mig själv men det är inte riktigt jag som är där i spegeln.

jag undrar vem det är. om det är en dubbelgångare av mig själv som byts ut då och då för att hon presterat för dåligt?

likt en dålig skådespelerska i en såpopera.




Fri vers av Sandra J.
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-18 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra J.
Sandra J.