Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gråter inte. Svagheten benämns i den andra meningen.


Bucklan i mitt liv

Dra skiten över stövlarna dina
Ta en rejäl hög
Smörj in dem rejält
Precis som du smörjer in en bakform med smör

Men en bakform kan ha sina bucklor
Precis som en bil får när man kör in i en bom

Alla vi är bakformar
Ingen är perfekt
Men vi fyller en funktion

Vi lever

Så min vän
Dra skiten över stövlarna dina
Känn känslan

Vi Kan känna

Glöm mig inte
Jag hoppas jag är bucklan i ditt liv
Du är min

Jag önskar bara det bästa för dig




Fri vers av Mess
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-18 17:49



Bookmark and Share


  cazi
Super fint skrivet!!! <3 får ses snart, känner att ja vill ge dej en kram :) !!!!
2011-09-24

  Madagascar
Fint skrivit "Mess".
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess