Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte lära

Retas inte
Eller formulera orden i nuet.

Djuret dör inom dig, som en myra, nertrampad.
Försök inte, blunda, du kan inte gå vidare.
Du känner det inom dig, hopp och liv, och död.
Du vill inte, du får inte. Bestämma över dig själv.
Ha en vilja. Tro vad du vill tro, kärlek.
Kärlek så fint, så ingenting. Trubbel.
Finns ingen om det inte är galet.
Vill vara galet, kan inte. Blir galet, kan inte få bort det.




Fri vers av Josefine N
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-09-18 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefine N