Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotot

Himlen och havet
vilar mot grönskan
som omfamnar vän
hår leker i vinden
mun formas till kyss
ögonblick förevigas
jag minns vem
kyssen var menad för
sparas
för alltid




Övriga genrer av Water VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-18 20:26



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahhaha
jaaaa jag blir glad och leende
när jag läser och ser hur det
lyser i mörkret av dina rader :P
2013-03-15

  H.C.B
betydande bättre!
2013-03-02

  Magica VIP
Fint, nostalgiskt. :)
2013-01-24

    ej medlem längre
Fin...
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP