Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balder

allt du räds är rädslan
städa din egen bakgård innan du glor över staketet

tågrälsen i mitt grannskap
det går inga tåg från dåliga kvarter

vill veta vad som är på gång
när hallicken runt hörnet är stans enda modelejon

djungelns lag inga dårar tåls
kanske fångas av en skurks krok ingen tid att vara cool

se ut Jan vad sägs vad bär du på bror
jag hoppas du är ren för mannen är ond kom inte närmare

vi kan alla svaret kommer komma ut i tid
jag kanske bär lite av din börda ovanpå

tack madame snälla herrn
för jag måste vara Balder
jag måste vara Balder

som en fågel på vingen
jag vill bara vara fri att göra vad jag vill

nja

Balder
jag måste vara Balder

djungelns lag inga dårar tåls
fan är lös obra
du har fastnat med fötterna i sanden
måste kunna hänga med katterna häromkring och fortfarande har ansiktet storebror

snacka om mig om det behagar dig snälla men jag måste vara Balder
Balder
måste vara Balder

duckar för klippor fångar stenar
rör mig hur överlever jag vad är det som händer här
enorm stål hybrid
på något sätt måste jag överleva tills imorgon

kan inte lita på någon
kommer upp den hårda vägen jag måste rädda mig själv

måste vara Balder
jag måste vara Balder
snacka om mig om det behagar er snälla
men jag måste vara Balder




Fri vers av friktion
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-18 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

friktion
friktion