Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en viskning till dig

mitt hjärta viskar 'jag älskar dig' varje gång jag ser dig.

förnuftet vill fly situationen.


men jag är fast. som ett rådjur i helljus.

kroppen kan inte ta sig någonstans och hjärnan skriker i panik.


men mitt hjärta viskar till dig. 'jag älskar dig'.









snälla. säg att ditt hjärta viskar tillbaka.







Fri vers av Sandra J.
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-19 00:32



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Å förlåt som vana skriver jag han bry dig inte om det. Jag menar han eller hon kan inte undgå.
2011-09-19

  Shahla Haghi
Hoppas viskandet är inte för låg att han inte hör! Annars hur kan han undgå det. Viska högre du förlorar inget. Det var vacker.
2011-09-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
morbid jämförelse som sätter dikten i helljusfokus, hoppas ändå att rådjuret ej känner samma sak inför den hotande situationen, men väl så, dina råddjursögon, med hjärtande viskandes så, gör nog så, att personen ifråga faller, likt en skjuten älg.
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sandra J.
Sandra J.