Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vanlig sketen måndag.

det är fuktigt ute och det bildas små,små pärlor av svett på min överläpp nu när jag skyndar mig till tåget.

jag är den där som alltid kommer i sista sekund.

tidsoptimist i mitt annars ganska pessimistiska sinne.

jag har de där skorna jag köpte i en butik i London. de där med nitar på.

taggarna utåt. taggarna inåt.

jag har den där gröna halsduken på mig. den där mina vänner valde åt mig. dom sa att den skulle framhäva det gröna i mitt muterade öga.

sitter på tåget nu med taggarna utåt. taggarna inåt.

undviker folk.

undviker ögonkontakt.

gömmer mig bakom dagens metro och läser om "Hifi-bögar" och plågade hundar.

horoskopet säger att någon ska bli arg på mig idag, som om det vore något ovanligt.

irritationen stiger på grund av horoskopet, korkade insändare och kaffeabstinens.

vilka jävla i-landsproblem vi har.

rullar in på stationen i ett grått, rått, trött Göteborg.









fan vad fult det gula nya parkeringshuset är.




Fri vers av Sandra J.
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-19 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra J.
Sandra J.