Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin, synd, bolag och botgöring

Vinets synd är
satt i system och
bolagiserad av
svenska staten
Ett förhållande jag
nyss har utnyttjat
för glömska och tröst

I morgon blir
en dag av
botgöring
och baksmälla




Fri vers av ghost
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost