Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstprinsessan




Höstprinsessan
strör solglitter
på färgglada lövträd

får dem att glimma
likt himlastjärnors ljus

om vintern




Fri vers av Junitvillingen
Läst 358 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-19 18:22



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbart vacker
liksom höstens
ljuvliga palett
du målat den..

och bilden
är lika vacker..
2011-12-28

    Max Poisé
Så här ska det se ut textmässigt. Rent behagligt och följsamt!

Bravo!
2011-09-23

  Järnkatten
Hon har inte riktigt kommit hit än en snart är den vackraste av tider även här. Du skriver lika vackert som hon strör sitt glitter :)...
2011-09-22

  Börje Larsson
Så att vi står ut... fint!
2011-09-22

  Bodil Sandberg VIP
En helt underbart glittrande höstdikt!!!enormt fägnadsfullt kära poetissa ♥!!
2011-09-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Både bild och
rader gör en:
Så glader!
********
2011-09-21

  Anna*
Oändligt vackert skrivet där solen får huvudrollen och ljuset sprider skönhet som vi lever länge på! Applåderar
2011-09-21

  Roula O
mycket vackert!
2011-09-20

  La Magnólia VIP
Underbart vackert!
2011-09-19

    AA VIP
Vackert..
2011-09-19

    ej medlem längre
Vackert med få ord..bra
2011-09-19

    Ken Cassel
Fint min älskade vän!
:)

Kram på dig!
2011-09-19

  Lisa Höglund
Otroligt vacker, skapar sådana magiska bilder i huvudet... Du är så grym <3
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen