Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utkast liggande från 2011-09-19.


Andas

Andas in
En kort sekund
Innan mörkret faller

Ska jag vänta
Känna
Andas
Med dig, med mig, med oss

Stund av lycka
Andas ut




Fri vers (Fri form) av Lady and the Tramp
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-05-18 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp