Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livspärlor

I dimmans sken
i morgondagg
samlar jag
livspärlor
vanliga
ovanliga
lysande
förtrollande
skimrande
smärtsamma
svåra
och några sällsynta
av en färg
jag ännu ej vet
jag bara förnimmer.
Jag håller de nära
mitt hjärta
och trär upp dem på
silvertråd.
Höstvinden viskar
visdom
i pärlors djup.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-19 20:15



Bookmark and Share


  calidris
Livserfarenheter som tas till vara och bärs som smycken...underbart och välskrivet!
2011-11-02

  Linda CH VIP
Vilket underbart vackert halsband du trätt! Skimrande i livets alla kulörer. Bokmärkes!
2011-09-30

  Järnkatten
Alldeles lysande skrivet, applåder :)!!!
2011-09-22

  Anya VIP
Oj vad fin denna var. Livspärlor, vilket bra ord! :o)))
2011-09-20

  Ninananonia VIP
Underbara är dessa livets pärlor...
vackert formade
i din dikt..
2011-09-20

  Stjärnöga
Vilket underbart
pärlhänge du
trär
och en ljuvligt
vacker poesi
väver du
därtill :)
2011-09-20

  anits VIP
Mycket vackert och finstämt
2011-09-19

    AA VIP
Mycket vackert och finstämt.
2011-09-19

  Jakob Drakros
Carpe diem känslan :-)
2011-09-19

  Mona Drugge
Vackert så vackert skriver du här. Likt pärlor i blå silver o vitt regn i kristall väver du ihop vatten med höstens färger. Gillar känslan av denna..
2011-09-19

    Ken Cassel
Vad skön han är Uffe!
Yeah!
Hi Hi
Men ärligt talat, min älskade vän!
Jättebra!
:)

Kramar!
2011-09-19

    ej medlem längre
Yeeeeeeeeeeeeeees

Finstämt, ljuvt
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP