Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt

När känslan tappat farten

och inte längre kan beskrivas

Vet jag att det är dags



Det är midnatt när du går...




Fri vers av Spir@
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-19 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@