Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev kär i dig.


Det var inte din personlighet jag föll för.
Inte heller din charm.
Eller ditt utseende.

Jag föll för dig för att du fick mig att lära känna mig själv.

Men nu är du borta, och jag saknar dig.
Men allra mest saknar jag mig.

Jag saknar mig som jag var när jag hade dig.







Fri vers av som det kan gå
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-19 23:50



Bookmark and Share


  Rise Little One
fin beskrivning..
2012-07-28

    Birgersdotter VIP
underbara ord...
2011-09-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
en rak, skön, ärlig, samt, härlig, text
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå