Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförutsägbart

Varje dag

levererar universum

ett opackat paket

fullt av överaskningar

direkt till dig

precis

när

du vaknar

Din uppgift

är att hantera det

på ett listigt sätt

så du får ut mest

av behagliga

njutbara förnimmelser

precis

som du önskar dig




Fri vers av Rise Little One
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-20 23:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varje dag är en dag då jag genom Guds nåd får vandra i förutberedda gärningar och göra det Han vill.
2011-09-25

  Nordlys
Att göra skillnad är en förnimmelse tycker jag.
2011-09-22

  TT
...prcis så Thu...men så kommer en eländigt massa vardag och ändra alla fina planer man gjort upp...men jag blir varm av att läsa din text, för det är ju precis så det är...vi människor är bara inte listiga nog att inse det...
2011-09-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fina rader. =)
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One