Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten ordkrumelur

Att inte ha sin
bästa dag är
inte det sämsta




Fri vers av ghost
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-20 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost