Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som talade med insekter


Ödmjukt böjer jag mig för
er mångfald.
Talar till er som mina vänner.
Övermän? Undersåtar?
Nej, naturens lag
talar endast om överlevnad!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-20 12:30

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anna*
Visdom! Det är överlevnaden det handlar om.
2011-09-22

    ej medlem längre
jo, och gäller både folk som fä..
2011-09-20

  Börje Larsson
Enkelt och elementärt!
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP