Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskare, min älskade, min bäste vän

"Min älskare, min älskade,
min bäste vän" var orden
i brevet som jag fick när
jag satt på kåken
en av alla dessa gånger
Jag glömmer dem aldrig

Efter åtta år tröttnade hon,
mitt livs Stora Kärlek
"Jag tror inte jag vill
leva så här längre"
Jag visste vad klockan
var slagen, lade
nyckeln på byrån
och försvann bort

Det är tolv år sedan nu
och jag har aldrig
sedan dess velat ha
någon annan kvinna

Men vem är jag
att gråta över
det självförvållade




Fri vers av ghost
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-20 13:31



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Beundransvärt. Men det är väl så det borde gå till?
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost