Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för Barnen



Gud se till dessa underbara ljusvarelser

Hjälp oss att älska och vägleda dom

Lär oss att med öppna hjärtan ta emot deras kärlek

Barnen, det värdefullaste vi har och vår framtid

Barnen, förklädda änglar sända till oss av Dej

Må vi finna barnet i oss själva och ta del av leken

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-20 16:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2011-09-22

  Ninananonia VIP
Berörande... vacker bön...
2011-09-21

  Lena Själsöga Keijser
dina bönevingar andas vackra
2011-09-21

  Filosofen2
Tack för du säger dessa ord, det finns barn idag som lider.

Bokmärker
2011-09-20

    ej medlem längre
Fint :)
2011-09-20

    ej medlem längre
Du berör det lilla barnet inom oss alla...tack.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP