Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

I nära och bortom
lever vi
två parallella liv
och andas våra drömmar
och längtan.
Orden flyger snabbt i vinden
ibland så innerliga att
vi nästan kan nudda
fingertoppar
genom ytan
och höra
stunden hålla andan.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-20 17:16



Bookmark and Share


  Järnkatten
Betagande längtan har du fångat med dina ord, applåder!
2011-09-22

  TT
...du fångar mina tankar till ord jag önskar att jag skrivit...för dina ord är också mina...därför berör de djupt...gillar!!!
2011-09-21

  anits VIP
Så vackert
2011-09-20

    AA VIP
Vackert...
2011-09-20

  Eva Helene VIP
Så vacker tillägnan!
2011-09-20

    ej medlem längre
Mjukt !
2011-09-20

  Ninananonia VIP
Underbara dikt...bokmärker :)
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP