Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck x3

jag hör regnet slå mot fönstret och tänker på
hur fort det gick för dom där kvällarna att bli till morgon, i
telefonsamtal med dig, hur snabbt du la på
och blev ett minne

borttappad i alkohol kröp du ner i min säng
luktade rök (godnatt claris)
dina fingrar mot min ryggtavla ritade
små hjärtan som fick min kropp att rysa
klockan fyra på morgonen och
grattis på födelsedagen
(jag är nog den
första som säger det)

det var länge sen du hostade skratt på mig så jag
blev sjuk av glädje men jag försöker att le jag har målat mina läppar röda för gammal kärleks skull,
när jag öppnar dörren och vet
att ingen står i trappuppgången

och jag borde slutat hoppas nu




Fri vers av thyme
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-20 23:19



Bookmark and Share


    crapcat
så exakt. älskar den.
2011-09-22

  freathe
Helt fantastisk! Du talar verkligen och det berör enormt
2011-09-20

  ester.b
Så skört och vackert.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

thyme
thyme