Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort


du kan gråta mitt på gatan

jag plockar ut
tunna sköra blad från rosa hyvlar,
de ska vara för kvinnor sägs det
göra våra kroppar hårlösa som en sjuårings
men jag har aldrig sett det så

jag trycker inte in något under huden
förutom dina fingrar
det är bara en bekvämlighet att gömma mig i sin egen svaghet
att slippa ta tag i det
bara ha dem liggande där
en trygghet i att
Vill jag förstöra allt
så kan jag det
Vill jag förstöra mig själv igen
så kan jag det.




Fri vers av FysisktMental
Läst 467 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-20 20:06



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
en text som skräms.
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

FysisktMental
FysisktMental