Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När responsen blivit viktigare än resultatet då har något blivit fel …


Rollen

När publiken har trappats av och applåderna har tystnat
Vad finns det då kvar av den roll du spelat upp
Du har ett manuskript som du spelar om och om igen
När applåderna tystnat finns det då bara tomhet kvar
Vad händer när du tvättar av masken du bär
(Zitten)




Fri vers av FrökenFräken
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-21 02:29



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Då kan rädslorna komma...
Bättre då att våga vara den man är och inte ta på sig masken!
Bra text!
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

FrökenFräken
FrökenFräken