Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångest och tårar, helt enkelt.


ångest ångest ångest

tårar tårar tårar tårar

ångest ångest ångest




Fri vers av Ninni
Läst 708 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-21 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninni