Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drotting

vindars klang
på insidan av
en kärlek.
hur hårt jag än håller om
försvinner du.
ögonens borttappade
färg rinner längs
droppar från
dina kindben.
mekaniska rörelser
din tomma blick
höjer ekot
snickrar ännu ett
tomt rum
i mig.
du
en drottning i profil
jag och min kjol.
våran tid
har blivit
varsin klocka.
jag simmar neråt
genom lager av skiftande kyla
somnar i havet.
och någonstans
sitter du och glömmer




Fri vers av viola raz
Läst 574 gånger
Publicerad 2006-01-09 15:32



Bookmark and Share


  bq
drömskt "på insidan av en kärlek", upplöses i den tomhet som växande skapar otomhetens isolering

Magiskt !
2006-01-09
  > Nästa text
< Föregående

viola raz