Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annalkande storm

Av fjärilsvingar

Som smälter som vax

Gör de ljus

Att lysa sitt mörker med 

Med benen fromt korsade

på mjuka sittkuddar

 

”Du har ingen hjärna

Du har ingen kropp

Du finns inte

 

Ni finns inte

Jag har tänkt hit er

Inte en kropp

Finns

Inte en gud

Utan mig

Jag är gud”,

 

Ropar de

Vill de så gärna

 

För de står inte ut med tanken:

Gulnande löv

I en annalkande storm




Fri vers av Samed
Läst 325 gånger
Publicerad 2011-09-22 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samed