Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Nikotinhöst. Fyller min mun med svarta
kalla hål. Häller det ni kallar partyhöjare
i mig. Stänger alla dörrar med 40% av
det som gör festen rolig. Dämpar skriken
inuti mig. Ett glas vin, nej lådvin töms. 
Ekar, tomt. En visuell imitation av mig.

Jag har bara tomheten kvar. Och rivsåren
av våra löften, längs min hals. Öppna sår,
villiga att fyllas med världens hat, mitt hat.

20 kvm av skrik. Hickningar. Kyla.
Allt är jag. Monster kryper längs mitt golv
kryper ur mig, binder fast mina fingrar.
Låser mina tankar i alla sätt att bäst
avsluta det här. Målar bilder längs mitt lår,
hur blek min kropp blir, hur blodet rinner
och allt tar slut. Det skulle ta veckor innan
någon hittade, mitt eget alldeles perfekta slut.

 




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-22 16:37



Bookmark and Share


  rundgångbalansochgungning
Riktigt bra. Tack för läsningen!
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér