Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för frid





Käre Gud, kom och fyll mej med Din frid

som övergår allt förstånd

En molande oro fyller mej idag

En ordlös ängslan tynger mej

Detta tillstånd är inte Din vilja,

så fyll mej med Ditt värmande ljus

och befria mej från denna smärta

Amen

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-22 18:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Höga Visan 2:10-14
2011-09-25

  Maj-Lis VIP
En mycke fin bön
2011-09-22

    ej medlem längre
Om än bergen rubbas och höjderna vacklar
skall min trohet mot dig inte rubbas
och mitt fredsförbund inte vackla,
säger han som älskar dig, Herren
Jes. 54:10
2011-09-22

    ej medlem längre
Varm och fin bön.
2011-09-22

  marie-helene
Min bön är i mitt hjärta för dig....
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP