Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precisionen i det egna uttrycket

 

Ett talesätt är tiga

ett annat guld

Allmänna språk

anger relationen mellan hela tal

Decimala språk

anger positionen utefter en linje

av hela tal och delar därav

och därmed ett mått

på hur långt man nått

i precision

i sitt eget uttryck

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-09-22 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström