Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att supa rent framför egen dörr

 

Att supa rent

framför egen dörr

och sedan stupa

på nysåpat golv

stå på näsan

med svansen

mellan

benen

och

kasta in

handduken

i förtid

är inte

riktigt

klokt




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-22 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström